Siirry sisältöön

LOMALENNOT PORISTA

Matkavekan konkurssista johtuen Matkavekan vuoden 2021 Porin lomalennot on peruttu.

Päivitämme uutta tietoa Porin muista lomalennoista myöhemmin.

Satalomista Matkavekan matkan varanneet voivat olla yhteydessä toimiston aukiolon aikana tai puhelimitse puh. 044 3347410.

Matkavekan julkaisema tiedote koskien konkurssia

PRIMERA HOLIDAYS OY ON ASETETTU KONKURSSIIN

Matkavekan matkojen myynnistä Suomessa vastannut yritys Primera Holidays Oy on asetettu konkurssiin Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden päätöksellä 18.9.2020 kello 9.30.

Matkavekan matkojen vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii TravelCo Nordic A/S, joka on rekisteröitynyt Tanskaan ja asettanut kuluttajavakuuden Rejsegarantifondiin.

Matkavekka lopettaa matkatuotannon ja matkamyynnin Suomessa. Asiakkaisiin, joilla on voimassa oleva Matkavekan matkavaraus, ollaan yhteydessä 30.9.2020 mennessä. Pyydämme odottamaan yhteydenottoa. Peruutettujen matkojen osalta maksunpalautukset suoritetaan asiakkaille täysimääräisenä.

Matkavarauksiin liittyvät kysymykset voi lähettää sähköpostitse (myynti@matkavekka.fi). Viesteihin vastataan asiakaspalvelun aukioloaikoina niin pian kuin mahdollista. Kiitämme kärsivällisyydestä mahdollisen asiakaspalvelun ruuhkautumisen vuoksi.

Primera Holidays Oy:n konkurssin liittyvät tiedustelut ja yhteydenotot on osoitettava konkurssipesän pesänhoitajalle:

Pesänhoitaja Markku Lindblad, asianajaja
Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy
Hiilikatu 3, 00180 Helsinki
Puh. 020 749 8161
S-posti: markku.lindblad@lindblad.fi

 044 3347 410  myynti(a)satalomat.fi  Liisankatu 8, Pori  Avoinna ma-pe 9-16

Lomalennot Porista ⭐️ Kaupunkilomat ⭐️ Lennot ⭐️ Rantalomat ⭐️ Risteilyt ⭐️ Messu- ja liikematkat ⭐️ Kokous- ja ryhmämatkat ⭐️ Kylpylälomat ⭐️ Viisumit